Рекордьорът по титли от Големия шлем Рафаел Надал не скри

...
Рекордьорът по титли от Големия шлем Рафаел Надал не скри
Коментари Харесай

Рафа проговори след победата над Ноле, готов ли е за полуфинала

Рекордьорът по трофеи от Големия шлем Рафаел Надал не скри насладата си след успеха над своя огромен противник Новак Джокович в четвъртфиналите на Ролан Гарос. Рафа завоюва 59-ия мач сред двамата в четири сета, с цел да си отмъсти за загубата на полуфиналите преди година.

" След края бях прочувствен, тъй като последните три месеца и половина не бяха лесни за мен. Не желая да приказвам за всички неща, през които прекосих, само че това не беше прелестен интервал. Всичко това прави този мач още по-специален, без подозрение. Все още играя тенис точно поради такива вечери. Но въпреки всичко това е единствено четвъртфинал. Все още не съм спечелил нищо. Просто си дадох късмет още веднъж да бъда на корта след два дни, да изиграя още един полуфинал на Ролан Гарос. Това значи доста за мен ", показа 13-кратният първенец след триумфа, представен от gol.bg.

Надал изрази убеденост, че ще е подготвен за полуфиналния си конфликт с Александър Зверев в петък. " Ако не играя добре и изгубя този мач, това няма да е поради липса на централизация. Имам задоволително опит, аз не съм състезател, който отива прекомерно нагоре или надолу прочувствено. Мисля, че съм постоянен прочувствено. Знам по какъв начин работят тези неща ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР