Рекордьорът по голове за националния отбор по футбол Димитър Бербатов

...
Рекордьорът по голове за националния отбор по футбол Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Бербатов: Всички обичаме да критикуваме, аз съм оптимист за националния отбор

Рекордьорът по голове за националния тим по футбол Димитър Бербатов е оптимист за отбора и има вяра в положителното му бъдеще. Нападателят, който още не е оповестил края на кариерата си, само че към този момент повече от година не е играл интензивно, изясни че съжалява за загубата от Чехия.

" Всички обичаме да подлагаме на критика. Аз също мога да си разреша да кажа доста неща. Няма смисъл, тъй като не съм част от тима и не съм покрай нещата, с цел да мога да си разрешава да приказвам, каквото и да е. От опита, който имам като футболист мога да кажа доста неща. Лошото е, че загубихме, тъй като тръгнахме доста добре ", разяснява Бербатов.

" Надявам се момчетата да завоюват мача против Косово ", добави той. Бербатов приказва за националния тим по време на шампионата за деца " Данониада ".

Бербатов не е склонен с изказванията, че в България няма положителни футболисти и даде себе си за образец. " Аз съм част от този материал и имам високо мнение за себе си като футболни качества. Момчетата се стараха и пробваха това, което могат ".

" Аз не мога да диря виновност в това, че не са дали всичко от себе си. Винаги би трябвало да си оптимисти за всичко в живота. Винаги съм бил оптимист за националния тим. Винаги ще го поддържам ".

Той обаче отхвърли да разяснява треньорските качества на някогашния си съотборник Красимир Балъков. Двамата играха в националния тим преди Балъков да приключи кариерата си преди Евро 2004.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР