Рекордното попълнение Александър Исак може да бъде жокерът в картите

...
Рекордното попълнение Александър Исак може да бъде жокерът в картите
Коментари Харесай

Еди Хау: Исак ни носи различно измерение

Рекордното попълнение Александър Исак може да бъде жокерът в картите на Еди Хау, до момента в който Нюкасъл продължава борбата си за класиране в топ 4 във Висшата лига, сподели мениджърът в навечерието на решаващия конфликт с Нотингам Форест.

Шведът бе притеглен от Реал Сосиедад предишния август против 70 милиона евро.

„ Мисля, че той е друг състезател от всеки, който имаме в тима. Исак има в действителност добра еластичност в играта си. Мисля, че може да прави малко от всичко, което е в действителност добър актив за нас “, сподели Хоу.

„ Той носи друго измерение, само че бих споделил, че всеки състезател има свои мощни страни и уникалност, което прави тима малко по-различен. Чувствах, че против Уулвс той беше извънреден във всяко отношение. Физически той беше доста, доста добър. Технически доста добър и задачата му, към момента се веселя да го виждам даже и в този момент, седмица по-късно, тъй че се надявам, че това е началото на една в действителност добра серия за него “, добави мениджърът.

Хау сподели, че Антъни Гордън остава отвън сметките за пътуването до Нотингам заради травма в глезена, само че се надява по-голямата част от тима му да е подготвен.

Автор: Боян Денчев/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР