Реконструкция на стадион „Пловдив“ ще има, но тя ще е

...
Реконструкция на стадион „Пловдив“ ще има, но тя ще е
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Не знам какво се случва със стадиона на Ботев, някой ако знае, да каже

Реконструкция на стадион „ Пловдив “ ще има, само че тя ще е колкото пловдивските тимове да има къде да играят своите срещи от шампионата, сподели през днешния ден кметът Иван Тотев, представен от " Plfvdivderby.com.

Вчера в Общинския съвет беше признато решение бъдещият план на спортното оборудване да бъде направен съгласно критериите на двете футболни централи. Това пък накара пловдивчани да мечтаят градът им да приема футболни срещи от най-голям сан.

Ентусиазмът им обаче беше посърнал от кмета през днешния ден. Причината е банална: неналичието на пари за реорганизация в подобен мащаб. Решението на локалния парламент пък тормозила съществено градоначалника.

„ Реконструкцията ще планува премахвaнето напълно на зала „ Чайка “, както и на насипните трибуни. Това ще отвори място за нови спортни зали, места за публицисти, както и за ВИП зони “, посочи Тотев.

В околните дни пък му предстояла среща с проектант Валентин Маринов, който има цялостните права върху плановете на стадиона.

Кметът разяснява и спряния градеж на стадион „ Христо Ботев “ – тематика, която също вълнува с изключение на последователите на Ботев Пловдив, по този начин и целия град: „ Аз не знам какво се случва със стадиона. Нека някой в случай че знае, да каже “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР