Регистрите са сърцето и душата на всяка Windows система. Те

...
Регистрите са сърцето и душата на всяка Windows система. Те
Коментари Харесай

TweakNow RegCleaner 1.0.0 Beta 2

Регистрите са сърцето и душата на всяка Windows система. Те съдържат информация, която управлява по какъв начин да наподобява и по какъв начин да се държи операционната система. Повечето стратегии ги употребяват с цел да си прибавят свои конфигурации и други значими данни. Те се прибавят при инсталирането на програмата и се само-изтриват при премахването й. Обаче не постоянно става по този начин. Понякога някои приложения не съумяват да си махнат бумагите и те остават за безконечни времена, остарели и ненужни редове, които единствено товарят. Така последователно Оценка за съвместимост се задръства и скоростта на работа на PC-то ви понижава. Затова е належащо от време на време да си почиствате „ сърцето “ на компютъра. Ето къде се появява и TweakNow RegCleaner – стратегия за бързо и качествено разчистване на регистрите на Windows.

TweakNow RegCleaner основава аварийни копия, сканира секциите: ActiveX/Com, с досиетата на стратегиите, шрифтове, help, на автостартиращите се дружно с Windows-a стратегии, за де-инсталиране и други Доста бързо обикаля цялата регистратура и изважда неупотребяваните редове, употребявайки сложен логаритъм разпознава всеки от тях, автоматизирано основава backup файл преди заличаване. Лиценз: Безплатен (Freeware) .

Повече за TweakNow RegCleaner можете да научите от нашата публикация.

Изтегли: (7.85 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР