Регистрацията бе забавена заради високопоставено посещение в Бургас на председателя

...
Регистрацията бе забавена заради високопоставено посещение в Бургас на председателя
Коментари Харесай

ГЕРБ регистрира Димитър Николов за кмет на Бургас

Регистрацията бе забавена поради високопоставено посещаване в Бургас на ръководителя на Народното събрание на Виетнам

ГЕРБ преди малко записва Димитър Николов за кандидат-кмет на Бургас в Общинската изборна комисия (ОИК), предава кореспондент на Флагман.бг. Документите бяха импортирани от депутата Галя Желязкова и част от претендентите за общински съветници.

„ Работим, както сме работили през последните 16 години. Мисля, че няма бургазлия или посетител на града, който да не е видял смяната, която направихме. Вярваме, че с общи старания тази работа ще продължи и през идващия мандат “, сподели Галя Желязкова.

ВИЖТЕ ОЩЕ ВЪВ ВИДЕОТО:



ГЕРБ записаха листата си с претенденти за общински съветници в неделя, само че не и претендентът си за кмет, което бе извънредно.

Стратегическото закъснение обаче има рационално пояснение. Днес на посещаване в Бургас е високопоставена делегация от Виетнам. Тук е ръководителят на Народното събрание на азиатската страна, а в случай че Николов се беше записал в неделя трябваше да излезе в отпуск, а в този случай делегацията трябваше да бъде посрещната от някой от зам.-кметовете, което е минимум неуважително поради високото почитание, което те показват към Бургас.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР