Регионалният подход при борбата с е изключително важен. Това стана

...
Регионалният подход при борбата с е изключително важен. Това стана
Коментари Харесай

Сачева: Не бързайте с апокалиптичните прогнози, правителството реагира адекватно

Регионалният метод при битката с е извънредно значим. Това стана ясно от думите на общественият министър Деница Сачева пред btv. Тя увери, че държавното управление не готви цялостно затваряне на национално равнище. Ситуацията се следи и имаме подготвеност да реагираме навреме, акцентира тя.
" Ако бягахме от отговорност, щяхме да сме подали оставка. Доказва се, че явно има потребност от едно такова отговорно държание ", разгласи тя.
 Коронавирус действителност: Управител на частна болница я дава цялата, страната приказва за огромни буфери Коронавирус действителност: Управител на частна болница я дава цялата, страната приказва за огромни буфери
400 кревати за тежкоболни от COVID-19 предлага шефът на частната болница " Света София " доктор Христо Мазнейков. Това са де факто всичк...
Сачева прикани да не се бърза с апокалиптичните прогнози. По думите й държавното управление знае, че ще бъде мъчно, само че няма отрицателни прогнози.
година и какво планува той?
" Бюджетът би трябвало да се гледа в композиция дружно с оперативните стратегии. 30 млн. лева са за мярката 60/40, другите са - за поддръжка ликвидността на компанииите и други ", уточни Сачева и изрично съобщи, че той не е разоряващ.
" На този стадий ние единствено се въртим в един кръг за какво давате пари, за какво до март и за какво не. Този разговор демонстрира по-скоро управническа неплатежоспособност на хората, които желаят да ни заменят. Независимо, че този бюджет като великодушен, не може да отречете, че това е бюджетът с извънредно дребен недостиг ", разяснява още тя.
 Заради ковид: Засилено търсене на лекарства, хора си разменят предписания в интернет Заради ковид: Засилено търсене на лекарства, хора си разменят предписания в интернет
Рецепти за домашно лекуване на COVID-19 изпълниха обществените мрежи, сподели инспекция на " Монитор “. След сериозния взрив на болни о...
" Ние сме извънредно виновни и не желаеме да затрудняваме с наши сметки идващото държавно управление ", призна още Деница Сачева.
Социалният министър сподели, че 40 милиона лв. ще бъдат заделени за помощ на бизнеси, които са наранени от ограничаващите ограничения. В този обсег ще влязат заведенията, да вземем за пример. Поне към 50 000 души могат да бъдат подкрепени. Идеята се разисква на равнище обществени сътрудници.
Относно помощта за целия бизнес, общественият министър сподели, че е мъчно да се създадат генерални заключения дали бизнесите са се изсветлили.
Тя уточни, че съвсем 1 милиард лева към този момент са изплатени по 60/40 към бизнеса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР