Регионалната служба по заетостта в Монтана обяви свободно работно място

...
Регионалната служба по заетостта в Монтана обяви свободно работно място
Коментари Харесай

Службата по заетостта в Монтана си търси старши експерт

Регионалната работа по заетостта в Монтана разгласи свободно работно място за старши специалист, научи организация BulNews. Позицията е за бранш „ Посреднически услуги “.
Сред дилемите на специалиста са да координира, съветва и да подкрепя дирекцията за регистрацията и трудовото ходатайство. Той ще би трябвало да изготвя разнообразни доклади, информации, разбори и да предвижда развиването на районния трудов пазар.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър V младши сан с най-малък професионален опит от най-малко една година.
Необходимите спомагателни умения и квалификации на мераклиите за поста са да имат обучение в професионална област: „ Социални, икономически и правни науки “, „ Технически науки “, „ Природни науки, математика и информатика “. Кандидатите би трябвало да имат познания в региона на нормативните и поднормативни актове, свързани с активността на Агенцията по заетостта и териториалните и поделения, както и компютърна просветеност.
Длъжността се заема по служебно правно отношение, допълват от дирекцията.
Основна месечна заплата за длъжността се дефинира от 510 до 726 лв., като парите зависят от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление. Крайният период за подаване на документи е до 19 ноември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР