Regatta Park West взе златна статуетка по време на XI

...
Regatta Park West взе златна статуетка по време на XI
Коментари Харесай

На метри от Гребния канал: Международна компания завършва ст...

Regatta Park West взе златна статуетка по време на XI издание на годишните награди за първокласно строителство LUXURY Property AWARDS 2021. Проектът завоюва влиятелната премия „ Локация на годината “ поради атрактивните зелени зони, местата за релакс, спорт и близостта му до Гребната база.

Събитието се организира на 1 октомври 2021 година в парк-хотел „ Санкт Петербург” в Пловдив.

Локацията е един от най-важните критерии при избора на жилище, уверени са от екипа на вложителя PLATINUM Invest Holding - мощна строителна компания, която влезе на жилищния пазар в Пловдив тъкмо преди 3 години. „ Вече сме във финалната фаза от построяването на нашия план. Комплексът е с Акт 14 и скоро следва да бъде приключен “, прецизират от екипа.

PLATINUM Invest Holding влага 5 млн. евро в тази елегантна, извънредно първокласна жилищна постройка със 78 жилището и РЗП над 7300 кв. м, която е наоколо до Гребния канал. Това е първият план на компанията в България, а за основаването му те влизат в колаборация с пловдивското архитектурно студио „ ЕР ТЕ Консулт” и интернационалното BURO International.

Regatta Park West съчетава спокойствието на извънградска къща с удобствата на огромния град. Проектът заема имот от 4,301 кв. м и е с разгъната повърхност от 7303 кв. м. В него ще има 3 жилищни секции до 5 етажа с общо 78 жилището и междинни квадратури на жилищата от 39 до 220 кв. м. Предлагат се за продажба и търговски площи.

„ След 3 години в Пловдив, в които следим пазара на парцели, ние сме положително настроени към бъдещето. Бих подчертал, че главната причина за триумфа на Regatta Park West е, че клиентът става все по-запознат с новите технологии и висококачествените материали и търси по-добрата локация за дом на своето семейство. Високите резултати, които постигнахме с пилотната си инвестиция и положителната противоположна връзка от нашите клиенти, ни окуражи да разтеглим портфолиото на бизнеса си. В момента приготвяме Regatta Park West 2 и скоро ще обявим детайлностите за новия си план. Жилищата в Regatta Park West са съвсем продадени, само че към момента можем да предложим варианти за двустайни, тристайни, многостайни и жилища с веранди и лични дворчета”, сподели за „ Марица” Рамез Сааде - управител бизнес развиване в PLATINUM Invest Holding.

Лукс в дизайна

Сградата е енергоефективна, с вентилируема фасада с изчистени линии, дизайнът на жилищата е актуален и функционален. От екипа уточняват добре и довършителните материали, те са с безупречно качество от най-голям клас (врати Hörmann и дограма Schüco). С тях бъдещият ви дом ще се трансформира в същински архитектурен шедьовър, дават обещание от PLATINUM Invest Holding.

Тук ще ви предложат самостоятелни схеми на заплащане, съобразени с условията на клиента. Оказват подпомагане и при нужда от кредитиране при най-хубави условия за клиента.

Свържете се с нас за повече информация: 0888 25 25 25.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР