Редакционният екип ви представя най-важните събития днес, 23 януари. АСЕН

...
Редакционният екип ви представя най-важните събития днес, 23 януари. АСЕН
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 23 януари

Редакционният екип ви показва най-важните събития през днешния ден, 23 януари.

АСЕН ВАСИЛЕВ НЕ ОЧАКВА ИНФЛАЦИЯТА ДА СТИГНЕ 10%

Пикът на инфлацията ще бъде през март и април, не чакам инфлацията да мине 10% през тази година, а да се движи в диапазона 5-7% до 8%. Това съобщи вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев в изявление за Българска национална телевизия.

СЕДМИЦАТА НА КОРОНАВИРУСА: ПОЧТИ 50% УВЕЛИЧЕНИЕ НА НОВИТЕ СЛУЧАИ, НО В БОЛНИЦИТЕ НЯМА ПРОМЯНА

Пореден седмичен връх при новите случаи на ковид в България. След като предходната седмица бяхме съвсем на кота 40 000 публично регистрирани случая за 7 дни, в този момент съвсем стигнахме кота 60 000. Увеличението на седмична база е 49,64%!

ВАКСИНИТЕ: КОЛКО ОТ СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ СА САМОВНУШЕНИЯ?

Всички са чували за плацебо резултата: в избрани случаи здравето на пациенти се усъвършенства от хапчета без никакъв лековит резултат - просто тъй като хората имат вяра на тези хапчета. Тъкмо от това психическо влияние се възползва и хомеопатията, чиито препарати също не съдържат приети лечебни вещества.

ИЛИЯНА ЙОТОВА И РУМЕН РАДЕВ НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ

Вицепрезидентът Илияна Йотова увери, че дружно с президента Румен Радев са самостоятелни и могат да изричат мнението си. Всичко зависи от индивида, който заема поста в президентската институция.

Народоосвободителна въстаническа армия И ОПАСНА МОДА: ДА съдебна експертиза ЗАРАЗИШ УМИШЛЕНО С КОВИД-19

Мартин не има вяра на политиците - нито на числата, които загатват, нито на данните, които споделят. Той чете вестниците, само че “алтернативните информации ”, които намира в чатове в “Телеграм ”, му харесват повече. Още когато чува, че се работи върху имунизацията против ковид, първата му мисъл е, че няма да си я сложи. Мартин споделя, че от този момент всеки ден мисли дали е сбъркал, само че постоянно стига до извода, че е взел вярното решение.

СОФИЯ Е НА 37 МЯСТО Пожарна охрана МРЪСЕН ВЪЗДУХ

Мразовитото време още веднъж повдигна въпроса за качеството на въздуха, който дишат столичани. Заедно със студения въздух жителите и гостите на София в почивния ден би трябвало да се борят и с мърсотията, която са принудени да вдишват, съобщи БГНЕС.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР