Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]снимки: Катерина Кръстева За възмутителна ситуация, която

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgснимки: Катерина Кръстева За възмутителна ситуация, която
Коментари Харесай

Във Варна направиха тротоар до детска кухня за майки с колички, колите го превзеха

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

фотоси: Катерина Кръстева 

За възмутителна обстановка, която се повтаря ежедневно заяви варненка. Тя изпрати до „ Петел “ фотоси на безобразно паркирани коли на тротоар, който е изработен неотдавна, с цел да могат майките с колички да стигат до детска кухня.

Ето какво описа Керина Кърстева, която изпрати фотоси на ситуацията към детската кухня: „ Пиша ви по отношение на доста неприятна обстановка с погрешно паркирали коли всекидневно наоколо до Детската кухня на Ул. „ Карамфил “. Наскоро ремонтирания тротоар към този момент се трансформира в паркинг и ние майките с колички няма по какъв начин да стигнем до кухнята с цел да вземем храната на децата си.



Налага се да се движим по много оживената улица, с което застрашаваме живота и на децата си и нашия,защото неведнъж се основават рискови обстановки с преминаващите коли по улуцата. Там ежедневно минават над 300 майки с колички и няма по какъв начин да стигнат до кухнята. “





 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР