Реалистичната мечта за щастлив рентиерски живот у нас горе-долу звучи

...
Реалистичната мечта за щастлив рентиерски живот у нас горе-долу звучи
Коментари Харесай

Добрият стопанин за вашите имоти

Реалистичната фантазия за благополучен рентиерски живот у нас почти звучи по този начин: " 5-6 жилището чартърен ми стигат! ". Всъщност, отдаването чартърен на жилища, изключително, когато са повече от едно си има своите " подводни камъни ", опасности и главоболия, както във всяка друга активност, обвързвана с деликатната материя " връзки с хора ". Затова, най-правилното решение е да поверите менажирането на този развой с всички съпътстващи го позитиви и услуги на профилирани компании, каквато е .  

Компанията за стопанисване на имоти оперира на територията на най-големите градове в България - София, Пловдив, Варна и Бургас и ръководи сполучливо повече от 200 парцела на разнообразни притежатели. Към момента Stopanin.BG е единствената компания у нас, която предлага толкоз огромен набор от услуги и също така работи с обезпечено най-ниската такса.

Стопанисването на недвижими парцели е услуга, подобаваща за притежатели на жилища, къщи, офиси и магазини, които се отдават чартърен и цели да улесни наемодателите посредством изцяло менажиране от договорката до напускането на сегашния наемател. С услугите, които Stopanin.BG  предоставя срещу 10% такса от наемната цена се подсигурява постоянна рентабилност и претовареност на парцела и постоянно приемане на месечния наем. Не по-малко значимо е, че компанията подсигурява навременното заплащане на всички консумативни разноски. Освен това Stopanin.BG гарантира, че парцелът ще остане в същото положение, в което  го получила от наемодателя. Заедно с това компанията осигурява почистване и поправки по време на пребиваването на наемателя, както и след неговото овакантяване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР