Реал Сосиедад постигна първа победа в тазгодишното си участие в

...
Реал Сосиедад постигна първа победа в тазгодишното си участие в
Коментари Харесай

Сосиедад свали Залцбург от върха в група D с историческа победа

Реал Сосиедад реализира първа победа в тазгодишното си присъединяване в Шампионската лига, надвиваки с 2:0 като посетител Залцбург. 

Испанците поведоха рано в резултата. В 7-ата минута Брайс Мендес бе с основна роля в организирането на офанзивата, която завършии с гол на Микел Оярсабал, който технично преодоля Александър Шлагер.  

Двадесет минути по-късно Реал Сосиедад удвои задатъка си. Грешка от страна на домакините разреши на Брайс Мендес самичък да си провежда контраофанзива и да вкара хубав гол за 0:2. 

До края на първата част гостите понамалиха оборотите и двата отбора се отдръпнаха при задатък от два гола за отбора от Сан Себастиан. 

В началото на втората част основният арбитър Бартош Франковски свири дузпа за Залцбург, само че след обзор с ВАР наказателният удар бе анулиран. 

Реал Сосиедад изцяло контролираше събитията на терена и през втората част и не разреши на австрийския отбор да си намерения за нещо друго с изключение на за загуба. По-големите шансове за Залцбург бяха в добавеното време на срещата, само че отбраната на сансебастианци се оправи с набезите им. 
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР