Реал (Мадрид) направи невероятен подвиг, отстранявайки ПСЖ от осминафиналите на

...
Реал (Мадрид) направи невероятен подвиг, отстранявайки ПСЖ от осминафиналите на
Коментари Харесай

Бензема простреля ПСЖ в сърцето и прати Реал на 1/4-финал в Шампионска лига!

Реал (Мадрид) направи необикновен героизъм, отстранявайки ПСЖ от осминафиналите на Шампионска лига. " Белия балет " се наложи с 3:1 над парижани реализирайки цялостен поврат на " Бернабеу ".

В първия мач отборът на Маурисио Почетино бе победил с 1:0 и след отбелязването на попадението на Мбапе, задачата на испанския исполин бе повече от сложна.

През първата част парижани преобладаваха, само че през втората Карим Бензема сподели за какво е един от най-хубавите нападатели в света и блесна с хеттрик.

" Кралете " тотално надиграха Меси и компания през втората част и откриха място на ¼ финалите на Шампионска лига.
 Реал (Мадрид) - ПСЖ, героичен поврат на онлайн
Реал (Мадрид) - ПСЖ, героичен поврат на " белия балет "

Кой ще излезе краен успехите от тази осминафинална борба?

Срещата стартира с напън на ПСЖ. Килиан Мбапе не спираше да тормози отбраната " белия балет " и на два пъти се размина с попадение.

В 34-ата минута френската звезда вкара, само че голът не беше зачетен. Мендеш застигна едно извеждащо подаване до аутлинията и откри Килиан Мбапе, който разстреля вратата на домакините, само че попадението не беше зачетено поради засада.

Пет минути по-късно, той въпреки всичко съумя да изведе отбора си напред. Неймар открадна една топка от Карвахал, който сгреши и откри с дълго подаване Килиан Мбапе, който направи приказен рейд и с техничен удар в долния десен ъгъл осъществя за 0:1.

През втората част парижани изгубиха от блясъка си.

В 55-ата минута, Мбапе още веднъж се регистрира с анулирано попадение. Неймар изведе майсторски 23-годишния звезден състезател, който обаче бе в засада и последвания гол не беше зачетен.

След приключването на 60-ата минута стартира пъкълът за парижани. Донарума се забави с изритването на топката и Бензема му лиши, откри Винисиус, който му върна и френският нападател разстреля безмилостно мрежата на парижани за 1:1.

В 76-ата минута, Винисиус направи приказен пробив отляво, навлезе в наказателното поле и откри Модрич, хърватинът подаде към Бензема, който беше отклонен и мина около Джанлуиджи Донарума.

Само минута по-късно последва сериозен потрес за тима на ПСЖ.

Парижани още до момента в който осъзнаваха, че губят с 1:2, след осъществяването на център и неточност на Маркиньос топката се озова в Бензема, който безмилостно означи за 3:1, реализирайки хеттрик.

Така Реал се класира на 1/4 финалите след изключителна драма, а ПСЖ ще би трябвало да концентрира старания в Лига 1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР