Разярен ломчанин нападна полицаи пред местното районно и опита да

...
Разярен ломчанин нападна полицаи пред местното районно и опита да
Коментари Харесай

Невиждан екшън пред районното управление в Лом

Разярен ломчанин атакува служители на реда пред локалното районно и опита да нахлуе вътре, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Случката е от събота. Тогава, към 18.30 часа, пред входа на районното ръководство в Лом се явил 40-годишен ломски гражданин. Мъжът бил във очевидно нетрезво положение и почнал да насочва обиди и закани по отношение на униформените, държал се нападателно и блъскал металната входна врата, като се опитвал да влезе в постройката на полицията.

Побеснелият провокирал мощно отвращение и боязън в намиращите се по това време пред постройката жители, с което жестоко нарушил открития публичен ред и посочил очевидно пренебрежение към институциите.

По случая е формирана административно-наказателна кореспонденция за осъществено нарушаване на Указа за битка с дребното безчинство. Районният съд в Лом е наложил на нарушителя административно наказване - "задържане в отделение на Министерство на вътрешните работи " за период от пет денонощия за осъществена демонстрация на дребно безчинство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР