Развълнувани сме да обявим, че Arai Helmet стартира чисто ново

...
Развълнувани сме да обявим, че Arai Helmet стартира чисто ново
Коментари Харесай

ARAI HELMET СИ ПАРТНИРА С GERMAN IDM CHAMPIONSHIP

Развълнувани сме да обявим, че Arai Helmet започва чисто ново партньорство с водещата немска серия шосейни надпревари, IDM - Международен немски шампионат по мотоциклетизъм – поемайки ролята на:

„ Официален сътрудник на IDM – Международен немски шампионат по мотоциклетизъм 2024 година “

Внасяйки десетилетия опит в поддръжката на надпревари, Arai ще обезпечи спортни услуги за водачите на IDM и уместно преживяване за потребителите.

Arai ще участва на всяко спортно събитие по време на шампионата през 2024 година, като се стартира от първия кръг на пистата Sachsenring през май, с цел да обезпечи обслужване и аварийни каски за IDM състезатели, покриващи главния клас Superbike дружно с класовете за поддръжка SuperSport и Sidecar.

Arai също по този начин ще даде на потребителите сервизно обслужване за тяхната лична каска Arai. И макар че няма да има комерсиална точка за продажба, потребителите ще могат да тестват най-новите модели на Arai в сърцето на вълнуващия немски шампионат.

„ В Arai се гордеем с богатата си и дълга спортна история, по време на която придобихме скъпа информация, която ни разреши непрекъснато да подобряваме отбраната на лидера в продължение на десетилетия. Да станем формален сътрудник на Международния немски шампионат по мотоциклети е значима стъпка за Arai, с цел да продължим уговорката си да повишим още повече отбраната на лидера “, сподели Мичио Арай, притежател и основен изпълнителен шеф на Arai Helmet. „ Както водачите на IDM, по този начин и потребителите са еднообразно значими за нас в нашия приоритет за отбрана. Състезанията не престават да ни оказват помощ да придобиваме познания за това по какъв начин се показват нашите каски и това ни оказва помощ да развием най-хубавите защитни качества в тях, както за пистата, по този начин и за пътя. “

След трогателен сезон 2023 година, началото на Международния немски шампионат по мотоциклети 2024 година е дълго чакано и Arai Helmet изпраща своите най-хубави пожелания на всеки играч тази година.

Календарът на IDM 2024 е както следва:
• 03.05. - 05.05. – Sachsenring
• 31.05. - 02.06. – Oschersleben
• 21.06. - 23.06. – Most (CZ)
• 26.07. - 28.07. – Schleiz
• 16.08. - 18.08. – Assen (NL)
• 30.08. - 01.09. – Nürburgring
• 20.09. - 22.09. – Hockenheim
За повече информация по отношение на Международния немски шампионат по мотоциклетизъм, апелирам посетете http://www.idm.de.

*Arai Helmet е фамилна компания в Япония, която повече от 70 години и през три генерации натрупа усъвършенствания в отбраната на каските за мотор. Тези старания стартират, когато създателят Хиротаке Арай основава първата си каска за лична отбрана, преди стандартите за каски да съществуват в Япония, а семейство Арай продължава неговото завещание и прави отбраната на ездача собствен приоритет.
Многото дребни разлики, с които Arai способства, може да не са забележими, само че когато се съберат образуват голяма разлика в отбраната. По-кръглата, по-гладка и по-здрава форма на черупката на каската Arai демонстрира отдадената ръчна направа за поддържане на форма, идеална за отбиване на трудности и по-добро нагласяване към естествените форми на главата на ездача. Arai остава предан на своя приоритет за отбрана.

Официалният представител на японската марка за България е Мотопойнт. Можете да разгледате най-новите модели и графики на марката онлайн на www.motopoint.bg или да посетите шоурума им и да получите експертно мнение и консултация, както и Тест Райд на най-новите модели каски от Arai – гр. София, ж.к. Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР