Разтърсваща вест от Турция след опустошителните трусове... Руините погълнаха гимназиален

...
Разтърсваща вест от Турция след опустошителните трусове... Руините погълнаха гимназиален
Коментари Харесай

Руините в Турция погълнаха гимназиален волейболен отбор

Разтърсваща новина от Турция след опустошителните земетресения... Руините погълнаха гимназиален волейболен тим от Северен Кипър, дошъл в страната за шампионат в град Адъяман, който е измежду най-засегнатите от земетресенията.
 Яница Рангелова от Бурса: Тежко е! Загубихме доста другари и спортисти.. Яница Рангелова от Бурса: Тежко е! Загубихме доста другари и спортисти..
Около 30 деца от крайбрежния Фамагуста са безследно изчезнали - родителите им нямат контакт с тях от понеделник и се опасяват от най-лошото.

" Нямаме вести. Когото и да питаме, споделя, че не ги е виждал. Отседнаха в 8-етажен хотел, който се е сринал до основи ", показа обезверена майка на едно от децата.

Междувременно кипърските управляващи оповестиха за открити двама починали треньори, както и две деца. Според локалните медии, четирима от групата са оживели, написа Би Би Си.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
btvsport.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР