Разследват Георги Семерджиев за кражба на гориво от бензиностанция на

...
Разследват Георги Семерджиев за кражба на гориво от бензиностанция на
Коментари Харесай

Извънредно от прокуратурата: Разследват Семерджиев за още едно престъпление

Разследват Георги Семерджиев за кражба на гориво от бензиностанция на Автомагистрала „Тракия“. Това оповестиха от прокуратурата.

Районна прокуратура – Самоков обяснява съпричастността на водача, провокирал злополуката с две починали дами в София, за кражба на гориво от бензиностанция, прецизират от обвиняването.

Към момента е открито, че на 03.07.2022 година на бензиностанция в региона на 21-ви км на Автомагистрала „ Тракия “ дошъл лек автомобил с немска регистрация и спрял до колонка за зареждане на гориво. Водачът (Георги Семерджиев) изискал от чиновник на комерсиалния обект резервоарът да бъде зареден с дизелово гориво. Впоследствие тръгнал без да заплати сметката.

Незабавно е бил подаден сигнал за кражба на телефон 112. В хода на следствието очевидец е декларирал, че лидерът на автомобила, напуснал бензиностанцията, е мъжът, който провокира злополуката с две починали млади дами на 05.07.2022 година в гр. София, а точно – Георги Семерджиев. Свидетелят го е разпознал по публикуваните фотоси в медиите.

Проверяват се данни за потребление на табела с регистрационен номер, издадена за друго моторно транспортно средство, както и данни за непозволено потребление на светлинна уредба със особено предопределение, оповестяват още от прокуратурата.

Действията по следствието не престават, изискани са записи от камери за видеонаблюдение в региона на местопроизшествието. Назначена е видеотехническа експертиза, предстоят още разпити на очевидци.

Припомняме, че против Георги Семерджиев са повдигнати пет разнообразни обвинявания. Към момента той е със правосъдна мярка – „постоянен арест“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР