Разследването за смъртта на 16-годишния Кристиян Младенов край родопското село

...
Разследването за смъртта на 16-годишния Кристиян Младенов край родопското село
Коментари Харесай

Изплува запис, заснел последните мигове на Кристиян, който се хвърли от скала край Триград

Разследването за гибелта на 16-годишния Кристиян Младенов край родопското село Триград продължава. Две седмици десетки доброволци, служители на реда и близки издирваха момчето, което избяга, откакто блъсна група туристи на 9 юли. За страдание Кристиян бе открит мъртъв в подножието на една от скалите на Триградското ждрело, която е с височина повече от 120 м.

Мястото, на което бе открит трупът е на към 500 метра от последния хотел в Триград и на към стотина от изхода на пещерата " Дяволското гърло ". Наложи се алпинисти да вадят тялото, а в Триград бе разгласен печал.

Оказва се, че има записи от камера, която е снимала последните минути от живота на момчето, заяви смолянският в. " Отзвук ".

„ Очаква се да стане съдебно-медицинската експертиза, след което ще бъде назначена съдебно-психиатрична послесмъртна експертиза “, оповестиха от Окръжната прокуратура в Смолян.

Вещите лица ще би трябвало да изследват държанието на Кристиян преди гибелта му.

Трагедията се разигра през нощта против 9 юли. Излизайки от завой, автомобилът се врязва в пешеходци. Момчето в суматоха слиза от колата и потегля към гората. По пътя изхвърля телефона си. За благополучие няма убити при злополуката, само че Кристиян по този начин и не схваща за това. Две седмици по-късно тялото на момчето беше намерено на към стотина метра от изхода на „ Дяволското гърло” и на 500 метра от последния хотел в Триград.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР