Разривът в отношенията между Русия и Европа продължава отдавна и

...
Разривът в отношенията между Русия и Европа продължава отдавна и
Коментари Харесай

Лавров: Разривът в отношенията между Русия и Европа е факт

Разривът в връзките сред Русия и Европа продължава от дълго време и основател на това е Европейският съюз. Това съобщи министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров, предава РИА Новости, представени от " Фокус ". 
„ По принцип всеки, който се интересува повече или по-малко от обстановката в Европа, от дълго време знае, че в продължение на доста години този раздор (в връзките сред Руската федерация и ЕС) се случва: Европейски Съюз поредно подкопава връзките ", сподели Лавров на конференция след договаряния с финландския си сътрудник Пека Хаависто в Санкт Петербург.
Според съветския министър 2014 година се е трансформирала в самобитна повратна точка за връзките сред Москва и Брюксел. „ Европейският съюз сподели като цяло своята беззащитност във връзка с съглашението, реализирано тъкмо в навечерието на преврата (в Украйна) сред държавното управление и опозицията и под него стоят подписите на Германия, Франция и Полша ".
Миналата седмица Лавров съобщи, че Москва е подготвена да прекъсне връзките с Европейски Съюз, в случай че Брюксел наложи нови наказания, които съставляват риск за сензитивните области на стопанската система. По-късно прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков съобщи, че смисълът на изказванията на Лавров е килнат: Русия няма да инициира сходна пауза, тя желае да развива връзки с Европейски Съюз. Думите на Лавров бяха обяснени по същия метод в съветското външно министерство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР