Разочароващото представяне на българския национален отбор по футбол на европейските

...
Разочароващото представяне на българския национален отбор по футбол на европейските
Коментари Харесай

Българските национали се прочуха в Литва с разхвърляни боклуци в съблекалнята

Разочароващото показване на българския народен тим по футбол на европейските квалификации продължава и отвън терена - със фотография от разхвърляните отпадъци в съблекалнята на " лъвовете " след съботното посещение в Литва.

Снимката е оповестена от локалния уебсайт 15min.lt, чийто публицист разказва атмосферата след мача.

Изданието обръща внимание, че България е отбелязал 17-а поредна подготовка без победа като посетител, макар че още през първото полувреме отборът на Младен Кръстаич имаше преимущество пред новобранците Литва поради изгонването на състезател от домакините.

Журналистът приказва за " яд и кавги ", които са се чували от съблекалнята на българския отбор.

При напускането им в стаята е заварена сцена, която не прави чест на националния тим - разхвърляни бутилки, опаковки и кутии от храна по пода и скамейките на съблекалнята.

Снимката провокира и всеобщо неодобрение в българските обществени мрежи, изключително при сравнението с на международни шампионати.

През ноември 2022 година в Катар те оставиха изрядно подредена съблекалня, без нито един боклук на пода, като всички използвани кърпи бхяа сгънати и подредени. Японците бяха оставили и оригами-жерави, както и надпис " благодаря " на японски и арабски.

Стадионът в Каунас, който беше хазаин на българските национали, е в чудесно положение след съществена реорганизация, той е и най-голямото футболно оборудване в Литва.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР