Разобличиха вносителя и разпространителя на бездомни кучета.Кметът Илко Стоянов със

...
Разобличиха вносителя и разпространителя на бездомни кучета.Кметът Илко Стоянов със
Коментари Харесай

Война между хората и кучетата в областния център! Три трупа на четириноги потресоха Благоевград, полиция и община в акция

Разобличиха " вносителя " и разпространителя на бездомни кучета.Кметът Илко Стоянов със незабавна конференция: Бившиятобщински чиновник Бойко Гренцке внася кучета от целия район и ги пуска по всички краища на града.

Днес се организира акция при която бяха арестувани 2 лица, които с нерегистриран автомобил придвижват кучета от противозаконен подслон в Логодаж към Благоевград.
Войната сред хората и кучетата в Благоевград ескалира през днешния ден.

След голям брой сигнали за набези над хора, през днешния ден хората влязоха в акция и някои токсини три кучета в разнообразни елементи на регионалния център.

Едно от тях падна мъртво в топ център на Благоевград и безусловно потресе очевидци на мъката на четириногото. Случилото се предизвика незабавна реакция от страна на община и полиция, които организираха взаимна акция против разпространяването на кучетата в града и търсене на отровителите, предизвикали гибелта на три от животните.

След акцията кметът на града Илко Стоянов на извънреденбрифинг сподели:

Предупреждавах, че казусът с кучетата ще ескалира и че общината не може да се оправи сама с това. Днес стана ясно, че лице, което добре познавам, което работеше в общинския подслон в действителност е уредник на цялата активност по разпространяване на бездомните кучета в града.

Става въпрос за Бойко Гренцке, който събира кучета от целия район, кара ги в подслон в Логодаж, който както се оказа е благосъстоятелност на фондация за отбрана на бездомните животни. Днес полицията си свърши съвършено работата и залови кола, пренасяща кучета от Логодаж в посока Благоевград.

Няма на никое място подобен проблем като в Благоевград, природозащитниците, хората, които обичат кучета добре да си вършат сметката, с какви хора поддържат връзка и дали тези псевдолюбители на кучетата не са извънредно лицемерни и не вършат бизнес с кучетата, по този начин както се оказва.

Ще желая от Национална агенция за приходите да ревизира приходите на Бойко Гренцке, защото стандартът му на живот в последно време внезапно се повиши..., сподели кметът Стоянов, които е безапелационен, че законодателството във връзка с хората, които се занимават с сходни действия е опорочено, т. е няма съответни санкции за сходни закононарушения. Какво още сподели градоначалникът очаквайте детайлности от брифинга.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР