Разнообразни кабели и адаптери улесняват потребителите в движениеТайванският производител Adata

...
Разнообразни кабели и адаптери улесняват потребителите в движениеТайванският производител Adata
Коментари Харесай

Adata пусна нова гама мобилни аксесоари

Разнообразни кабели и адаптери улесняват потребителите в придвижване

Тайванският производител Adata разгласи нова гама аксесоари за мобилни устройства, включваща 3-в-1 и 2-в-1 Lightning кабели, USB-C към Micro USB адаптер, USB-C към USB-A хъб. Разнообразието от кабели и адаптери ще улесни потребителите в придвижване в ежедневното потребление на мобилните им устройства.

3-в-1 и 2-в-1 Lightning кабели

Apple MFi-сертифицираният 3-в-1 Lightning кабел е предопределен за консуматори с огромен брой устройства, употребявани в придвижване. Кабелът разполага със сменяеми Lightning, Micro USB и USB-C конектори и предлага бързо и дейно 2,4A  зареждане. Многослойната структура с медни жици с антиоксидиращи свойства и двойна плетка с найлонов калъф придава забележителна издръжливост на кабела и обезпечава отбрана против електромагнитни намеси.

2-в-1 Lightning кабелът на Adata носи редица от характерностите на модела 3-в-1, като при него са налични сменяеми Lightning и Micro USB двуметрови удължени конектори.

USB-C към Micro USB 2.0 адаптер

USB-C към Micro USB е стилен и комфортен адаптер за дома или офиса, който разрешава да се употребява USB-C игрова козола, смарт телефон, външна батерия или всички дружно и обезпечава еластичност при потребление на Micro USB кабели с USB-C устройства.

USB-C към USB-A 3.1 хъб

Още един потребен аксесоар най-много за притежателите на преносими компютри, разполагащи единствено с един USB-C порт, е Adata USB-C към USB-A 3.1 хъб, който обезпечава зареждане, като по едно и също време с това свързва и зарежда голям брой устройства през своите три USB-A врата.

USB-C към USB-C 3.1 кабел

Adata USB-C към USB-C 3.1 е кабел, който разрешава на потребителите да се възползват от цялостните преимущества на интерфейса USB-C. Кабелът има вграден чип, който усилва зареждането до 60W и поддържа USB 3.1 Gen 1 за бързо зареждане и трансфер на огромни файлове със скорост до 5Gbp/s1.

Ултрадълги двуметрови кабели

Тайванската компания ще предложи на пазара и три нови Lightning, Micro USB и USB-C към USB-A 2.0 кабели с дължина от 2 метра за потребление в по-големи пространства с отдалечено зареждане.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР