Разнообразен и интересен ден очаква днес всички зодии. Една от

...
Разнообразен и интересен ден очаква днес всички зодии. Една от
Коментари Харесай

Една зодия получава неприлично предложение, друга – знак за бъдещето

Разнообразен и забавен ден чака през днешния ден всички зодии. Една от тях ще получи непристойно предложение, друга – знак от ориста за бъдещето си. Земен знак е покрит със задания и би трябвало да пести силите си, огнен – не трябва да заглежда непознати дами, тъй като ще си изпати.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 17 юли 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”
-->
ОВЕН - Тъмни облаци като че ли са надвиснали над вас. Вашето избавление е в молитвите и въздържанието. Склонни сте към случки, а в този ден половата сила може да ви разстрои здравето. Избягвайте разногласията и се борете с апетита си! Нека има повече плодове в менюто ви.

ТЕЛЕЦ - Неочаквани срещи и диалози могат да повлияят върху вашата интензивност, само че се постанова да пестите силите си, тъй като мъчно ще може да се справите с всички задания. Заемете се първо с тези, които не търпят отсрочване! Ако имате възприятие за тежест или болки в стомаха, започнете диета!

БЛИЗНАЦИ - Насочете се към това, което желаете да постигнете и не се разсейвайте! Ще имате триумф в службата, в случай че сте наблюдателни. Може да се наложи да потърсите различни решения. Нестандартният метод ще ви издигне и в очите на обичания. Не бягайте от прегръдките му (й)!

РАК - Въоръжете се с самообладание и не се кланяйте на идоли! Не вървете след никого, вървете единствено след себе си. Това са думи на Буда. Не разчитайте на помощ от никого! Вслушайте се във вътрешния си глас! С всички трудности ще се справите, в случай че се оставите да ви води интуицията.

ЛЪВ - Енергийният ви капацитет доближава високи равнища. Това обаче не е задоволително, с цел да постигнете задачите си. Ако край вас има дразнители, които ви губят времето и нервите, постарайте се тактично да ги разкарате! Мъжете да не се заглеждат в непознати дами, с цел да не пострадат!

ДЕВА - Добре е да намалите упованията си по отношение на близките. Обърнете внимание на личните си мисли, изяснете си желанията! Възможно е да получите непристойно предложение или удар под кръста. Запазете успокоение! Опасно е да се поддавате на яд и алчност.

ВЕЗНИ - Каквото и да ви сервира ориста в този ден, не губете вяра! Вярвайте на интуицията си! Тя е шепот на духа, както споделя лечителят Петър Димков. Може би ще осъзнаете, че заболяванията са разследване от вашите мисли и дейности. Ако потърсите помощ, ще намерите лек.

СКОРПИОН - Ако ви предстоят значими договаряния, е по-добре да ги отложите, тъй като или ще ви слагат неприемливи условия, или сами ще изисквате повече, в сравнение с другият може да ви даде. В този ден може да ви изненадат с любовно пояснение или с предложение. Обмислете го деликатно!

СТРЕЛЕЦ - Това е ден, в който ще сте неуверени и мъчно ще вземате решения. Не се захващайте с значими каузи! Не е време за неистини или полуистини. Марк Твен е споделил: „ Когато се колебаеш, кажи истината! “. Кажете я и ще се чувствате по-добре! Възможни са любовни разочарования.

КОЗИРОГ - Бъдете съсредоточени в дейностите си! Внимавайте, в случай че се постанова да водите договаряния или да подписвате контракти, тъй като след това може да се окаже, че изискванията са неизгодни за вас! Стремете се към заслужено систематизиране на отговорностите и облагите!

ВОДОЛЕЙ - Добре да извършите някои значими връзки за бъдещето, да се срещнете с възможни работодатели и сътрудници, да сключите нови покупко-продажби, само че е желателно това да стане сутринта. След това ще сте много разсеяни и прочувствено нестабилни. Вечерта разпускайте с другари!

РИБИ - Всяко излишество е недостатък. Това са думи на Сенека. В този ден внимавайте, би трябвало да се борите със своя вкус и най-много със устрема за бързо замогване! Ако през днешния ден постъпите непочтено или обидите някого, доста ще съжалявате, тъй като ориста тъпкано ще ви го върне.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР