Разложеното тяло на мъж, открито в банята на апартамент от

...
Разложеното тяло на мъж, открито в банята на апартамент от
Коментари Харесай

Хорър в Бургас! Баща живее три дни с разложения труп на сина си, никой не иска да прибере тялото

Разложеното тяло на мъж, намерено в банята на апартамент от 2-рия етаж на вход 7 от блок 41 на бургаския ж.к. " Славейков ", стана причина за извънредно противен скандал сред униформени служители на реда, криминалисти, чиновници на " Гражданска отбрана " и представители на Отделението по " Съдебна медицина " на УМБАЛ - Бургас. Трупът бил открит след сигнал от съседи на 2-рия етаж, че в жилището, в който живеели татко и наследник, мощно мирише на мърша. Оказало се, че бащата е неуравновесен и по никакъв начин не му предписание усещане мъртвото от 3-4 дни тяло на личния му наследник, написа " Флагман ".

След огледа от криминалистите в късния следобяд през вчерашния ден, тялото трябвало да бъде откарано за аутопсия в Отделението по " Съдебна медицина ", защото имало огромна възможност синът да е станал жертва на личния си вманиачен татко - още повече, че съседи свидетелствали за спор сред тях, който се чувал и зад стените на жилището им.

След огледа служителите на реда се обадили на " Гражданска отбрана " и оттова фактически изпратили 3 чиновници, само че те дълго време отказвали да облекат специфичните екипи и да сложат противогази, с цел да изнесат натрупа.

" Ние не сме гробари, по-рано общината имаше такива хора - няма да подвигаме тялото ", заканваха се от " Гражданска отбрана ".

Според очевидци от входа водачът на колата за спешна помощ, който чакал повече от два часа на място, също се опъвал и твърдял, че това не влиза в служебните му отговорности.

Полицаите и криминалистите на собствен ред обяснявали, че това пък още по-малко се отнася до тях.

" Сцената беше грозна, само че в последна сметка от " Гражданска отбрана " си свършиха работата ", споделиха очевидци.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР