С над 150 км в час се е движил автомобилът,

...
С над 150 км в час се е движил автомобилът,
Коментари Харесай

Катастрофата с две жертви в Пловдив: С над 150 км/ч се е движила колата

С над 150 км в час се е движил автомобилът, който и починаха юноша и госпожица , заяви bTV.

Колата е била снимана от камери на общинското дружество " Организация и надзор на превоза ". Приблизителната и скорост е изчислена от специалисти на общинското сдружение на база на разбор на фрагментите. Записите са предадени на полицията.

От " Организация и надзор на превоза " възнамеряват да слагат още камери за да се понижат тежките произшествия на бул. " Руски ", където стана вчерашния случай.
 Превишена скорост е водещата версия за злополуката с двама починали в Пловдив
Превишена скорост е водещата версия за злополуката с двама починали в Пловдив

Водачът е глобен 16 пъти за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата

Нова телевизия осведоми, че продължава битката на медиците за живота на потърпевшите при случая юноша и госпожица. По-тежко е положението момичето.

По данни на медията младежите са се прибирали по домовете си, откакто са играли карти до късно. Придвижвали са се с автомобил, благосъстоятелност на столична компания. Колата е била карана от сина на служителка в отдел " Регистрации " на " Пътна полиция " и на мъж, работещ в Англия. Младежът, който почина, се занимавал с търговия. Очакват се резултатите от експертизите, които ще покажат дали при случая той е карал под въздействието на алкохол и наркотични субстанции.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР