Разкрити са виновните за смъртта на новороденото бебе, открито мъртво

...
Разкрити са виновните за смъртта на новороденото бебе, открито мъртво
Коментари Харесай

Намереното мъртво бебе в Перник е убито, има задържани

Разкрити са отговорните за гибелта на новороденото бебе, намерено мъртво край блок в Перник, оповестиха от полицията. Според органите на реда детето е убито.

Мъртво бебе е открито пред блок в Перник
 
Криминалистите са задържали 20-годишната майка на бебето, както и 45-годишна жена, за която се счита, че е съучастничка в убийството. Двете са привлечени към наказателна отговорност от Окръжната прокуратура в Перник и ще дават отговор за закононарушение по член 216 от Наказателния кодекс.

Откриха майката на откритото мъртво бебе в Перник
 
На 13 август, към 19.50 ч. в полицията е получен сигнал за открито тяло на новородено дете в пернишкия квартал „ Тева “. Под управлението на Окръжна прокуратура незабавно е било стартирано досъдебно произвеждане против незнаен причинител. В резултат на извършеното следствие са открити причинителите на закононарушението.

Изясняват има ли съизвършител за гибелта на новороденото в Перник
 
Двете дами са арестувани с прокурорско разпореждане за период до 72 часа, като следва внасяне в съда на искане за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение. Продължават да се събират доказателства за осъщественото тежко закононарушение.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР