Разговорите преминаха в конструктивен диалог, защото президентът Радев винаги е

...
Разговорите преминаха в конструктивен диалог, защото президентът Радев винаги е
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ще подкрепим кабинет при ясни правила, без Кирил Петков да присъства в него

Разговорите минаха в градивен разговор, тъй като президентът Радев постоянно е подхождал обединително в такива обстановки. Това съобщи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ след консултацията за сформиране на държавно управление при президента Румен Радев.

Въпреки натоварения парламентарен ден и график на Народното събрание, за нас от голяма важност постоянно е било уважението към институцията, по тази причина бяхме тук през днешния ден. За разлика от други сътрудници, които са решили и желаят непременно да ръководят еднолично, ние ще подходим диалогично и ще спазим закона, посочи той.

Има закони, които би трябвало да съблюдаваме и Конституция, която за разлика от други ние съблюдаваме. Ако му пристигна времето на третия мандат, всичко ще зависи от решението на президента, сподели още той.

Ще подкрепим кабинет при ясни правила, без Кирил Петков да участва в него, по опция би било добре Асен Василев да не е там. Да бъде кабинет от експерти, с ясна стратегия, за избран интервал от време, посочи Тошко Йорданов.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1094794511385944/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР