Разглеждането на ситуации на монитор край терена е излишна загуба

...
Разглеждането на ситуации на монитор край терена е излишна загуба
Коментари Харесай

Шон Дайш избухна: Това с монитора край терена е фарс

Разглеждането на обстановки на екран край терена е непотребна загуба на време и е " фарс ", защото съдиите в никакъв случай не се опълчват на системата за видеоповторения ВАР, съобщи мениджърът на Евертън Шон Дайш след провалянето на неговия тим с 0:3 против Манчестър Юнайтед в мач от британското състезание по футбол.

Евертън губеше с 0:1, когато Антони Марсиал падна в наказателното поле след контакт с Ашли Йънг. Първоначално основният рефер Джон Бруукс даде картон на нападателя поради симулация, само че след обзор на ситуацията отсъди дузпа в интерес на Юнайтед. Маркъс Рашфорд бе прецизен от наказателния удар.
 Евертън - Манчестър Юнайтед 0:3 в мач от Висшата лига
Манчестър Юнайтед се изстреля в топ 6 след сладка победа на " Гудисън Парк "

Ето детайлности

" Това с монитора край терена е фарс. От години приказваме по какъв начин да създадем футбола по-бърз, а те губят време на екран, когато всички знаем какво ще се случи. Дали е положително решение, или неприятно, видеопрегледът от основния рефер е загуба на време. Какво вършат там, вторачвайки се в екран? До момента не съм видял арбитър, който не се е съобразил с решението на видео асистентите ", съобщи Дайш.

Това бе първи мач на Евертън след наказването с лишаване на 10 точки във Висшата лига, което клубът апелира.

" Положихме старания да вземем нещо от този мач, само че след втория и третия гол това бе на процедура невероятно. Доволен съм обаче от старанието на играчите, ударихме и една греда. Феновете ни подкрепяха и демонстрираха, че не са безразлични към протичащото се (извън терена). Те ще ни бъдат нужни ", сподели още той Дайш.
 Това ли е голът на сезона? Вижте фамозното осъществяване на Гарначо против Евертън (ВИДЕО)
Това ли е голът на сезона? Вижте фамозното осъществяване на Гарначо против Евертън (ВИДЕО)

Арежнтинецът се разписа още в третата минута на дуела с Евертън
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР