Разгледайте Fantom (FTM), TRON (TRX), Pepe (PEPE) и VC Spectra

...
Разгледайте Fantom (FTM), TRON (TRX), Pepe (PEPE) и VC Spectra
Коментари Харесай

Токени под $2, които трябва да наблюдавате през ноември 2023 г: Fantom, TRON, PEPE, VC Spectra

Разгледайте Fantom (FTM), TRON (TRX), Pepe (PEPE) и VC Spectra (SPCT). Коя може да е най-хубавата крипто инвестиция през тази година?

Докато гледаме напред към ноември 2023 година, пазарът на криптовалути продължава да предлага на вложителите най-хубавите благоприятни условия за вложения в криптовалути.  

Сред токените, които се открояват като безапелационни варианти под $2, са Fantom (FTM), TRON (TRX), Pepe (PEPE) и-доброто ICO на VC Spectra (SPCT) .



Тези топ алткойни привлякоха вниманието с неповторимите си функционалности и актуализации, които могат да оказват помощ на вложителите да получат прилична възвръщаемост.  

> > КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Актуализацията на портфейла на Fantom (FTM) подхранва оптимизма: Нов връх?

На 19 октомври Fantom (FTM) пусна новата версия на портфейла си (1.2) . Тази актуализация дава опция на потребителите да експортират софтуерни ключове и улеснява безпроблемното прекачване на токени, в това число токени на Fantom (FTM), към потребителски домейни.

Въздействието на въвеждането на версия 1.2 на Fantom (FTM) беше шокиращо позитивно, което докара до висок скок от 31.73% на цената на Fantom (FTM), като се измести от $0.1733 на 19 октомври до $0.2283 на 25 октомври.  

Експертите настояват, че цената на Fantom (FTM) ще продължи бичия си ход заради общата пазарна наклонност. В тази връзка множеството анализатори считат, че настояването за утвърждение на спот ETF за Grayscale е катализаторът, от който топ алткойните като Fantom (FTM) се нуждаеха за напредък.  

Освен това, макар че се сблъска с механически провокации, представянето на версия 1.2 на портфейла на Fantom (FTM) подхрани оптимизма измежду вложителите. Според прогнозата за цената на Fantom, вложителите може да чакат евентуален скок до $0.75 до януари 2024 година

TRON (TRX) ще се увеличи, защото Китай разгласи поддръжка

Монетата на TRON, TRX, е една от многото водещи алткойни, които завоюваха през 2023 година Цената на TRX е повишена с 45% през настоящата година.  

Ч етвъртото тримесечие на 2023 година има доста значение за водещите алткойни, изключително за TRON (TRX), защото почитан крипто специалист предвижда, че идните месеци ще донесат забележителна пазарна волатилност и интензивност. Освен това в края на септември 2023 година китайски съд назова криптовалутата “ законна благосъстоятелност и предпазена от закона “, което основава предпоставки за иден динамичен интервал за монетата TRX.

Това докара до внезапен растеж на TRON (TRX), защото тя нарастна с 11.09 % от $0.08438 на 27 септември до $0.09372 на 25 октомври. Според прогнозата за цената на монетата TRON, цената на монетата се чака да доближи най-много от $0.14 до януари 2024 година Тази прогноза се основава на възходящата поддръжка на купувачите и нараствания размер на транзакциите в блокчейна на TRON (TRX).

Цената на PEPE евентуално ще се движи нагоре до януари 2024 година

На 27 юли 2023 година Органът за финансов контрол (FCA) вкара нови правила , ориентирани към PEPE и други меме монети, като особено забрани тяхното разпространение измежду вложители на дребно. Изненадващо, това регулаторно деяние имаше непредвидена последица, защото вложителите започнаха да поддържат монетата PEPE.

До септември тази поддръжка се трансформира в пълномащабно приемане на монетата PEPE, а размерите на транзакциите с токена набъбнаха до небесата . Тенденцията обаче се забави, защото пазарът се възстановява. От 30 септември насам PEPE нарастна с над 50% от $0.000000754 до $0.000001161 на 25 октомври.

На фона на тези събития монетата PEPE сподели забележителна резистентност при пазарните съмнения. Тя накара специалистите да считат, че в случай че продължаващата наклонност на възобновяване се резервира, PEPE може да надвиши границата от $0.00001550 до януари 2024 година и да се придвижи към определяне на нов ATH до февруари.

VC Spectra (SPCT) се подрежда измежду най-хубавите ICO за 2023 година съгласно специалистите

Според мнозина VC Spectra (SPCT) се откроява като едно от най-хубавите ICO-та за запалянковците и вложителите в криптовалути.

С напредването на предварителна продажба представянето на SPCT е впечатляващо. Инвеститорите от стадий 1 към този момент се радват на забележителен растеж на вложенията от 587.5% . Този незабравим скок – от първичната цена от $0.008 до $0.055 в стадий 4 – акцентира големия капацитет на VC Spectra.

VC Spectra (SPCT) се ангажира с щателна оценка на плановете, ръководена от опитни рискови капиталисти и мениджъри на риска . Този непоколебим развой на асортимент свежда до най-малко рисковете на волатилния пазар на криптовалути, като подсигурява, че вложителите са изложени единствено на най-надеждните и обещаващи благоприятни условия.

Токенът SPCT на VC Spectra, построен върху блокчейна на Биткойн и спазващ BRC-20 стандарта , разполага с дефлационен механизъм, който последователно понижава предлагането на токена.  

Благодарение на прозрачността, всеобхватността и солидната възвръщаемост на вложенията , VC Spectra (SPCT) се обрисува като най-хубавия избор за крипто вложения, предлагайки безапелационна опция за тези, които търсят забележителна възвръщаемост от вложения в криптовалути.  

За да научите повече за VC Spectra (SPCT) и за предварителната му продажба, посетете:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР