Разчитаме на българските власти за по-интензивно изучаване на турски език,

...
Разчитаме на българските власти за по-интензивно изучаване на турски език,
Коментари Харесай

Турският посланик поиска задължително изучаване на турски език у нас! Борисов изригна

" Разчитаме на българските управляващи за по-интензивно проучване на турски език, подготвени сме да помогнем в тази тенденция ", съобщи турският дипломат Улусой.

" На посланика първо не му е работа на  подобен празник  да приказва за това ", реагира Борисов, написа Блиц.

" За този иновационен център, виждате роботи по какъв начин симулират натоварването върху автомобмилите, и на един  подобен празник  да кажеш на една страна наложително да учи език, в случай, че в Народно събрание сме се произнесли - всеки може да учи какъвто желае език. Не е мястото тук в Кърджали да се споделя това ", акцентира Бойко Борисов.
 
На въпрос дали ще потърси отговорност на посланика, той отвърна: " Ще го запитвам, каква друга отговорност да му диря ".

Премиерът посочи, че казусът у нас е с неналичието на работна ръка, тъй че езиковата подготовка в действителност е значима.

" Искат документално притежаване, същият проблем сложиха и китайците. Турците желаят които работят да знаят и турски. За наслада младите българи учат интензивно езици, само че и тези в по-напреднала възраст също би трябвало да се преустрояват. Виждате - работа има колкото желаете, само че би трябвало подготовка ", сподели Борисов.
 
" Няма да ни скапват празника ", добави той.


ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР