"Разбрах че си си купил електрически автомобил? - пита внука си

...
"Разбрах че си си купил електрически
автомобил? - пита внука си
Коментари Харесай

Внук, 97-годишният му дядо и Tesla Model S - видео

"Разбрах че си си купил електрически автомобил? ” - пита внука си 97-годишният му дядо - “Навън ли е? ” И желае да разбере някои неща за новот знамение в живота му. Но отвън не е нито Nissan Leaf или Chevrolet Volt, a Tesla Model S. И внукът снима цялото приключение на дядо си с камерата.

Отначало дядото е доста песимистичен - “С тази кола не можеш да стигнеш от тук /Торонто/ до Съдбъри /250 благи – 407 км/ ”, наполовина отбелязвайки и наполовина питайки дали може да се извърши това пътуване с електрическия автомобил.

"Да мога ” - отвръща внукът и обяснява някои неща по колата и метода за презареждане на акумулаторите й с помоща на супърчарджърната мрежа, след което демонстрира на дядо си зарядната станция монтирана на стената в гаража.



Дядото е повече от удовлетворен и даже леко сконфузен от късия тест с колата, постепенно схващайки концепцията, че електромобил може да бъде каран с часове и даже без ръце. След насъбрания опит на пътническата седалка начело дядото удря чертата - “Трябва да имаш парашут в този автомобил! ”
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР