Разбра се къде бившата синоптичка Деси Банова ще каже заветното

...
Разбра се къде бившата синоптичка Деси Банова ще каже заветното
Коментари Харесай

Завесата падна: Ето в кой тузарски комплекс ще се женят Деси и Росен Плевнелиев, там е отдъхвал и Бойко Борисов

Разбра се къде някогашната синоптичка Деси Банова ще каже заветното „ Да “ на Росен Плевнелиев. Почти е несъмнено, че сватбата ще е в един от двата най-луксозни хотела край курортното градче Урануполи, където е митичното гръцко имение на някогашния държавен глава, оповестява организация Пик. Там се чака да бъдат посрещнати защитите посетители на младоженците.
В „ Двореца на орлите “ (Eagles Palace) през април се отбиха бъдещите младоженци Християн Гущеров и Светлана Василева, а по Гергьовден тайно наминал и министър председателят Бойко Борисов, разкрива пред сп. „ Грандхотели “ маркетинг шефът Роберто Рафаел. Навремето покоите му са били обичани на самата Мария Калас, както и на милиардерската фамилия Сваровски. Днес той има един от най-високите рейтинги на Халкидики.
 Завесата падна: Ето в кой тузарски комплекс ще се женят Деси и Росен Плевнелиев, там е отдъхвал и Бойко Борисов

„ Дворецът на орлите “ е комплекс от хотел и вили, наричани тук просто плажни бунгала. Двете елементи са свързани чрез мост над пътя. Това е същински ризорт със личен частен плаж, формиран от три свързани елементи – за хотела, за вилите и една сред тях, и минипарк.
Клубът за ваканции е затворен – няма по какъв начин да влезете в него даже да пиете кафе, в случай че нямате нарочна резервация. Част е от софт марката „ Small Luxury Hotels of The World “.
Масажи, танци и ядене върху типични дребни масички с керамичен плот край морето – това са част от нещата, с които хотелът притегля петзвездните си посетители. Край вътрешния басейн в карибски жанр, заобиколен с палми и плетени чадъри и навеси, каквито има и на плажа, може да се изкара целия ден. Важно е да се каже, че той е с морска вода.

Част от 157-те стаи са фамилни, тъй че да бъде комфортно за туристите, като особено внимание е отделено на супер удобните кревати. За да се обезпечат часове на мира за родителите, са обезпечени и детски възпитатели. За хлапетата има и специфичен басейн, в който доведената щерка на Плевнелиев, Йоана, ще може да се забавлява.
Интериорите на стаите и жилищата са минималистични и типичен. Разбира се, по-луксозни са на вилите. Осигурени са доста благоприятни условия за спорт на гостите – корт за тенис, клуб за фитнес с условия за йога, аеробика и други интензивности, билярд, водни ски, билярд, които обаче младоженците надали ще употребяват.
В първокласния хотел обръщат особено внимание на храната, която е от локални органични био артикули – плодове, зеленчуци, месо, риба, прясно изпечените пайове, невероятното мляко – изключително овчето, и сирене, превъзходен мед, приказен зехтин и балсамико от нар, та до планинските чайове от Атон. Два са заведенията за хранене, като единият е гурме, а другият е профилиран в морските ястия.
Източник pik.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР