Разбиранията на ръководството на Формула 1 за това, че спортът

...
Разбиранията на ръководството на Формула 1 за това, че спортът
Коментари Харесай

Лудия Макс: Аз съм на пистата, за да се състезавам, а не да забавлявам тълпите

Разбиранията на управлението на Формула 1 за това, че спортът е шоу, не се споделят от Макс Ферстапен. Пилотът на Ред Бул съобщи пред организация Ройтерс, че той е на пистата, с цел да се състезава, а не „ да забавлява тълпите “. От F1 по всякакъв начин се стараят да притеглят повече и нови почитатели на спорта. Така се усилва присъединяване на водачите в разнообразни действия и отвън трасетата. Това явно не подхожда на международния първенец за 2021 година.

“Дори да нямаше Коронавирус и ограничавания, съм сигурен, че няма да правя повече неща през уикендите, тъй като аз съм там, с цел да се състезавам, а не да развличам тълпите “, съобщи Ферстапен.

„ Ще ги развличам на пистата. В противоположен случай се изнервяш, не се чувстваш добре и това въздейства на представянето ти. Затова е належащо да поддържаш един и същи метод към спортните уикенди. Нужно е да те заобикалят точните хора, с цел да се оправиш с тази задача. Разбира се, в някакъв миг знаеш какво искаш от колата си, с цел да се чувстваш добре зад кормилото и си наясно какъв брой неща можеш да свършиш в границите на един уикенд. Но за избрани събития би трябвало да можеш да кажеш „ не “. В последна сметка си там, с цел да караш, да се състезаваш – за това живееш, за това ти заплащат ", добави още той.

„ Винаги съм съжалявал Даниел Рикардо да вземем за пример, тъй като наложително е свръх претрупан (преди Гран при на Австралия). Всъщност в никакъв случай не е успявал да се наслаждения. Може би в този момент прави нещата по друг метод, само че си припомням, че беше мъчно, до момента в който бе в Ред Бул. Надявам се в този момент най-малко да изпитва малко повече приятност, тъй като съгласно мен е нещо доста особено да имаш домашна Гран при ", сподели международният първенец.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР