Районният съд в Несебър не уважи искането на прокуратурата за

...
Районният съд в Несебър не уважи искането на прокуратурата за
Коментари Харесай

Срещу гаранция от 5000 лв.: Освободиха Динко, ошамарил просяк-измамник в Равда

Районният съд в Несебър не почете настояването на прокуратурата за най-тежката мярка „ задържане под стража ” и дефинира парична гаранция в размер на 5000 лв. за Динко Вълев.

На ямболския предприемач, станал прочут като „ ловджия на мигранти ”, са повдигнати две обвинявания за безчинство и насила. Причината е публикуван видеоклип в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин той удря просещ мъж, представящ се за неработоспособен пред хипермаркет в с. Равда.

Държавното обвиняване изиска най-тежката мярка, като посочи в съда, че Динко Вълев е влезнал в ролята на правоохранителните органи и е направил брутална проява против правовия ред в страната. Защита му изиска той да бъде пуснат под гаранция поради здравословни проблеми. Ако бъде приет за отговорен по първото обвиняване, го грози до 2 години затвор и до 6 години за второто действие.

На влизане в залата ямболският предприемач съобщи, че е постъпил прочувствено и даже предложил работа като надзирател на мнимия бедняк.

„ Бях мощно засегнат от този човек, тъй като той си подиграваше на хората. Съжалявам, реагирах остро. Мога да предложа работа на този човек, тъй като нуждая се от хора за работа “, сподели в правосъдната зала през днешния ден Динко Вълев. Той съобщи, че съжалява за постъпката си

„ Силно се възмутих, тъй като мамеше възрастни хора и дребни деца му пускаха парички. Това ме накара да отвръщам по този начин. Съжалявам! ”, съобщи на влизане в съда Вълев.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР