Нямаше абсолютно никакъв смисъл от свикването на този председателски съвет,

...
Нямаше абсолютно никакъв смисъл от свикването на този председателски съвет,
Коментари Харесай

Балабанов коментира инцидента с Кирил Петков: Въпросът е кой ще носи отговорността

„ Нямаше безусловно никакъв смисъл от свикването на този председателски съвет, само че от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ си упорстват за да употребяват трибуната за политическа агитация “.

Това съобщи Станислав Балабанов от „ ИТН “ пред публицисти.

„ Независимо от това, че организирахме председателски съвет, стана ясно, че по закон, абсолютно нищо не може да се промени, в случай че те не отдръпват подписите, което отхвърлят да създадат. Поради тази причина във вторник на изключително съвещание ще се съберем, само че по този начин или другояче би трябвало да се съобразяваме с тази нездравословна Конституция, която те одобриха “, счита той.

 

„ Ние постоянно сме подхождали по отношение на закона и постоянно сме реагирали съобразно обстоятелствата, само че отново ви споделям и тогава (във втроник) времето на всички ще бъде изгубено, тъй като отново ще слушаме нелепостите от една избрана партия “, по този начин Балабанов отговори на върпос ще участват ли от ИТН на съвета.

„ На всеки може да се случи нещо като злополуката с Кирил Петков. Нека не се прекалява в медиите и да се спекулира. Има доста неясноти по случая. Голяма покруса е. Въпросът обаче е кой ще носи отговорността за този случай “, сподели той във връзка на тежката злополука от нощес със съпредседателя на ПП Кирил Петков.

„ Бог да елементарни починалия, никой не е застрахован от такава покруса, само че политиците би трябвало да имат някакъв честен компас и да не прекаляват “, добави Балабанов.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР