Районната прокуратура в София арестува трима, преследвани из столицата посред

...
Районната прокуратура в София арестува трима, преследвани из столицата посред
Коментари Харесай

Заловиха трима, бягали с крадена кола от полицаите

Районната прокуратура в София арестува трима, преследвани из столицата измежду нощ на 22 против 23 май. Мъжете укривали крадена кола. Те избягали от полицията и последвала гонка из нощна София.

Мъжете са упрекнати, че на 20 май са укривали краден автомобил " Тойота ". Колата е била оповестена за търсене.

На 22 май вечерта, при полицейска акция, автомобилът е открит в региона на столичния квартал " Княжево ". Непосредствено след него се е придвижвал лек автомобил " БМВ ".

Когато служителите на реда подали сигнал, с цел да спрат колите, нито един от водачите не отбил. Те траяли да карат. Тогава патрулката тръгнала след тях с включен звуков и светлинен сигнал.

Колите се насочили към центъра на града.

В интервенцията се присъединили профилирани полицейски отряди, коли на жандармерията и други служебни коли на Министерство на вътрешните работи.

Едва в региона на квартал " Факултета " двата автомобила били обградени и спрени наложително.

И на тримата е повдигната обвиняване. На Георгиев и Дангилов че са пробвали да укрият колата, а Таков е упрекнат като помощник. Обвиненията са за укриване на крадена кола за която са предполагали, че е крадена от различен.

Мъжете са арестувани за до 72 часа, откакто периода изтече е разпоредено привеждането им в постройката на СРС - за разглеждане на искане за взимане по отношение на тях на мярка за неотклонение " Задържане под стража ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР