Районна прокуратура-Свиленград привлече като обвиняем Стоян М., на 49 г.,

...
Районна прокуратура-Свиленград привлече като обвиняем Стоян М., на 49 г.,
Коментари Харесай

Прокуратурата обвини 49–годишен рецидивист, извършил кражба

Районна прокуратура-Свиленград притегли като обвинен Стоян М., на 49 година, за лишаване на непознати движими движимости от владението на другиго без неговото единодушие, с желанието незаконно да я присвои, като действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив.

Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

До момента е открито, че на 19 януари 2018 година, в гр. Любимец, обл. Хасково, обвиненият Стоян М. влезнал в офис постройка в центъра на града. В една от стаите видял дамска чанта с портмоне, оставено на бюрото. Той взел портфейла и тръгнал да излиза от постройката, само че бил видян от собственичката, която се развикала и го подгонила.

Малко по-късно обвиненият бил арестуван от чиновници на районно управление (на МВР) на МВР-Любимец. Обвиняемият Стоян М. е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, като е импортирано искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

До момента той е осъждан неведнъж за разнообразни закононарушения, главно за такива срещу собствеността, като някои от наказванията му са били групирани. Стоян М. е излязъл от пандиза на 17.08.2017 година, когато изтърпял наказване „ отнемане от независимост “ от една година и осем месеца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР