Икономическият университет във Варна навършва 104 години днес. Основан е

...
Икономическият университет във Варна навършва 104 години днес. Основан е
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 14 май

Икономическият университет във Варна навършва 104 години през днешния ден. Основан е на 14 май 1920 година по самодейността на Търговско-индустриалната камара в града. На тази дата се слага началото на българското висше икономическо обучение.

Хармоничният и извисен свят Станислав Станчев - Бебето ще Ви достави едно същинско естетично наслаждение и приятност.

Градската художествена изложба “Борис Георгиев ” - Варна, се включва в Европейската нощ на музеите на 18 май 2024 година със събития, изкушаващи феновете на изкуствата в морската столица.

Към 31 декември 2023 година популацията на област Варна е 434 191 души, което съставлява 6.7% от популацията на България и подрежда региона на трето място по брой на популацията след областите София (столица) (1 287 хиляди души) и Пловдив (634 хиляди души), и преди област Бургас (384 хиляди души).

Започнало е разчистване и измиването на спирките на градския превоз във Варна. Целта е привеждането на градската среда в по-приветлив за жителите и туристите тип.

Управителят на ВиК – Варна инж. Веселин Русев стартира поредност от незабавни срещи с компаниите реализатори на обектите по плана „ Изграждане на ВиК инфраструктура “ на стойност 138,4 млн. лева, оповестиха от сдружението.

От 21 до 25 май ще се организира 5-дневен фестивал в чест на празника на Св. св. Константин и Елена. Събитието ще се състои на открита сцена, ситуирана под едноименния манастир в курорта " Св. св. Константин и Елена "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР