Районна прокуратура-Стара Загора привлече към наказателна отговорност 33-годишен мъж. Повдигнати

...
Районна прокуратура-Стара Загора привлече към наказателна отговорност 33-годишен мъж. Повдигнати
Коментари Харесай

Дадоха на съд мъж, пребивал системно жена си

Районна прокуратура-Стара Загора притегли към наказателна отговорност 33-годишен мъж. Повдигнати са му обвинявания за причиняване на телесна щета в изискванията на домашно принуждение, закана с ликвидиране и склоняване към проституция , осведоми БНР.

На 14/15.11.2022 година в с. Братя Кунчеви, общ. Стара Загора, обвиненият Г.Ф. в изискванията на домашно принуждение, предизвикал на 32-годишна жена лека телесна щета, изразяваща се в контузии по главата, лицето, крайниците и други Спрямо Г.Ф. е повдигнато обвиняване и за това, че през интервала 14.10.2022 година до 14.11.2022 година в гр. Стара Загора е склонявал същата жена към проституция.

Обвиняемият и потърпевшата жена живеели на брачен начала. По време на взаимното им общуване мъжът упражнявал редовно домашно принуждение по отношение на нея. Според държавното обвиняване това се случвало след приложимост на наркотични субстанции от негова страна. Той се заканвал и да я убие. Принуждавал потърпевшата да проституира, а по-късно взимал парите й. Повод за това била потребността от закупуване на наркотични субстанции. Свидетели на насилието над майката били трите им малолетни деца.

Г.Ф. е престъпно проявен и осъждан . Той е арестуван за период до 72 часа. Предстои внасяне за разглеждане в Районен съд-Стара Загора на искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР