Районна прокуратура – Оряхово е внесла в съда предложение за

...
Районна прокуратура – Оряхово е внесла в съда предложение за
Коментари Харесай

Съдят пияница, пребил продавачка във врачанско село

Районна прокуратура – Оряхово е внесла в съда предложение за освобождение от наказателна отговорност и налагане на административно наказване по отношение на Е.П., притеглен към наказателна отговорност за осъществено от него закононарушение по чл.130, ал.1 от Наказателен кодекс, оповестяват от обвиняването.
Около 21 часа на 01.02.2020 година обвиненият П. влезнал в хранителен магазин в центъра на село Софрониево, област Враца. В комерсиалния обект работела В.Б., с която той бил в близки връзки. Мъжът изискал от нея две бутилки бира „ на вересия “, защото не разполагал с парични средства. Жената видяла, че приятелят ѝ е във очевидно нетрезво положение и му отказала. Това подразнило обвинения. Когато В.Б. излязла на открито, пред магазина, той мощно я блъснал, в резултат на което дамата паднала. Нападателят се развикал и траял да я рита. Пострадалата молела за помощ.
Свидетели, намиращи се в клуба наоколо, чули женския глас. Единият от тях – И.Х., ѝ се притекъл на помощ. Попитал Е.П. за повода на дейностите му. Обвиняемият му дал отговор, че това са „ техни работи “ и го блъснал с пестник в лицето. Веднага по-късно напуснал местопроизшестивето с автомобил. За случая били известени органите на реда.
Впоследствие е била направена съдебномедицинска експертиза, съгласно която на потърпевшия Х. са били породени травми на главата - двустранно кръвонасядане на лицето и разкъсно-контузна рана. Касае се за лека телесна щета.
Предстои делото да продължи в съда.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР