Районна прокуратура – Варна попълни състава си с трима младши

...
Районна прокуратура – Варна попълни състава си с трима младши
Коментари Харесай

Районна прокуратура - Варна попълни състава си с трима младши прокурори

Районна прокуратура – Варна попълни състава си с трима младши прокурори

На гала, в наличието на сътрудници от Районна прокуратура – Варна, трима младши прокурори поставиха тържествено клетва и подписаха клетвен лист. Петя Генова, Петьо Петков и Пламен Иванов встъпиха в служба в след сполучливо положен изпит и преминато 9-месечно образование в Националния институт на правораздаването в София. Това оповестиха от пресцентъра на Районен съд за Varna24.bg.

Петя Генова е приключила компетентност " Право “ в Русенския университет " Ангел Кънчев “ през 2011 година. Има общо 5 години и 7 месеца юридически стаж, насъбран като младши юрист в ДНСК и като юрист в Адвокатска гилдия - Добрич.

Младши прокурор Петков придобива дипломата си по " Право “ през 2010 година след сполучливо образование в Югозападен университет " Неофит Рилски “ в Благоевград. Той има 12 години и 8 месеца стаж като проверяващ служител на реда в Главна дирекция " Национална полиция “ при Министерство на вътрешните работи.

През 2019 година Пламен Иванов е приключил своето образование по специалността " Право “ във Варненски свободен университет " Черноризец Храбър “. Неговата реализация в региона стартира от Столична дирекция на Министерство на вътрешните работи, където работи като проверяващ служител на реда в продължение на 3 години и 9 месеца.

Заместник-районен прокурор Владислава Панайотова приветства новите попълнение в състава на Районна прокуратура – Варна с пожелания за сполучлива реализация, реализиране на професионални небеса и персонално задоволство от определения път.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР