Районен съд– Кюстендилналожи ефективно наказание лишаване от свобода“за общ срок

...
Районен съд– Кюстендилналожи ефективно наказание лишаване от свобода“за общ срок
Коментари Харесай

Затвор за турчин за незаконно преминаване на границата и за ползване на паспорт с невярно съдържание

Районен съд– Кюстендилналожи дейно наказване „ отнемане от независимост “за общ период от 1 година и 6 месеца,по отношение натурски жител,който се призна за виновенза нелегално прекосяване на границата, в изискванията на продължавано престъплениеи за умишлено прилагане наофициалендокумент/ паспорт /с погрешно наличие.

Кенан Д./ на 41 година, осъждан /се признава за виновенв това, че през периода18.01.2023 година -29.04.2023 година, вусловията на продължавано закононарушение е влязълпрезграницата на странатаи е направил опит да излезе през границата на страната ни/наГКПП – Капитан Андреевои Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюешево /,без позволение на надлежните органи на властта, както и за това, че на29.04.2023 година, наГКПП – Гюешево, на трасе „ Изходящи рейсове “ умишлено се е употребил с документ с погрешно наличие – паспорт на негово име с погрешно записана година на раждане, публикуван от Република Босна и Херцеговина.

Съдът утвърди съглашението реализирано сред Районна прокуратура – Кюстендил и отбраната на подсъдимия, като му наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца и „ санкция “ в размер на 200 лева.Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

районен съд – Кюстендил установи, че Кенан Д. е направил действията по сегашното дело в изпитателния период на наложено му условно наказване „ отнемане от независимост “, по дело от 2022 година на Районен съд – Свиленград. Съдът привежда в осъществяване наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година, което да се изтърпи настрана от наложеното му с сегашното съглашение. Определението предстои на тъжба и митинг пред Окръжен съд – Кюстендил.

Съдът приспада времето, през което подсъдимия е бил с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР