Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване

...
Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване
Коментари Харесай

Осъдиха младеж за притежание на наркотици

Районен съд – Кюстендил утвърди съглашение и наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 10 месеца, на 22- годишен кюстендилец, който се призна за отговорен в държане на високорискови наркотични субстанции – амфетамин. Съдът привежда в осъществяване и условно отсрочено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 12 месеца, по дело от 2019 година, което следва да се изтърпи настрана от наказването по сегашното съглашение. Подсъдимият е осъждан и за кражба.

Даниел В. се призна за отговорен в това, че в интервала от 14.03.2022 година до 23.03.2022 година, в гр. Кюстендил – на бул. „ България “ и в постройката на ОД Министерство на вътрешните работи, в изискванията на продължавано закононарушение, без съответно позволение е държал в себе си високорискови наркотични субстанции – амфетамин, с общо тегло 4, 36 грама, на стойност 130, 80 лева Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Съдът, под председателството на арбитър Мая Миленкова дефинира наказването „ отнемане от независимост “ да бъде изтърпяно при първичен „ общ “ режим.

Определението на Районен съд, с което привежда в осъществяване и наказването „ отнемане от независимост “ по ЧНД от 2019 година, предстои на тъжба и митинг пред Окръжен съд – Кюстендил в 15 – дневен период.

Съдът приспада времето, през което обвиненият Д. В. е бил с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ и „ Домашен арест “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР