Райнов: Щастлив съм от трансфера си, защото "синята" фланелка е

...
Райнов: Щастлив съм от трансфера си, защото "синята" фланелка е
Коментари Харесай

Райнов: Щастлив съм от трансфера си, защото "синята" фланелка е огромна

Райнов: Щастлив съм от прехвърлянето си, тъй като "синята" фланелка е голяма
Първото зимно попълнение на Левски Мартин Райнов разкри, че още през цялото време, когато е схванал, че Левски го желае, е изискал да пристигна на "Герена".

Полузащитникът даде първото си изявление като състезател на "сините" за клубната телевизия.

Той подписа контракта си през вчерашния ден, а късно вечерта се причисли към лагера на тима в Кипър.

"Добре се усещам, веселя се, че съм към този момент в тима. Имаме още няколко дни от лагера и завършваме тук. Със сигурност съм разчувствуван, благополучен съм от прехвърлянето си, тъй като "синята" фланелка е голяма. Ще дам всичко от себе си, с цел да се потвърдя. Доста от нещата не зависеха от мен към прехвърлянето, само че това е част от нашата специалност. Опитвах се да не го мисля доста, да се абстрахирам и да се съсредоточвам върху подготовката ми. Направих добра подготовка, добре се усещам и съм подготвен. Моето предпочитание беше да мина в Левски. Още като разбрах, че има интерес, желаех да дойда тук", съобщи Райнов и разкри какви са първите му усещания от наставника Георги Дерменджиев, както и с кого от тима към този момент се познава.

"Разговарях към този момент с наставника Георги Дерменджиев, той е образован човек. Обясни ми какво ще изисква в процеса на работа, имахме един опознавателен диалог с него. Познавам се с Иван Горанов, със Станислав Костов, със Станислав Иванов също. С Иван Горанов живяхме дружно и в Стара Загора, а след това и в Пловдив. С него сме си много положителни приятели", съобщи Райнов и приказва за подготовката си до момента.

"Чувствам се доста добре, изиграх два мача с Берое по 90 минути, в един играх 45, а в още един имах 65 минути. Така че съм доста добре и съм подготвен за игра. Ако старши треньорът реши, съм подготвен да играя и в последната контрола на Левски. Пожелавам си преди всичко да бъда здрав, както и всички мои сътрудници. Всички да сме като едно семейство и да побеждаваме дружно. Първо съм концентриран върху най-скорошния интервал да се потвърдя с фланелката на Левски и по-късно има време за всичко. Благодаря на почитателите, поисквам им да са на първо място здрави. Искам да им обещая, че ще давам всичко от себе си със синята фланелка и ще се разпределям на 100% във всеки един мач", приключи Райнов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР