Райли Киоу, първородната дъщеря на Лиза Мари Пресли е станала

...
Райли Киоу, първородната дъщеря на Лиза Мари Пресли е станала
Коментари Харесай

Месеци преди да си отиде, Лиза Мари Пресли е станала баба за първи път

Райли Киоу, първородната щерка на Лиза Мари Пресли е станала майка за първи път предходната година, само че това е защитавано в загадка до момента, заяви " People ". Тя е дарила живот на момиченце, което е първото внуче за Лиза Мари Пресли.

По време на възпоменателна работа за Лиза Мари Пресли в Грейсланд в Мемфис, Тенеси, в неделя сутринта, брачният партньор на актрисата Райли - Бен Смит-Петерсън, разкри, че двамата са родители на щерка. Той произнесе прощална тирада от името на жена си, вместо нея, до момента в който тя седеше на първия ред.

" Надявам се, че мога да обичам щерка си по този начин, както ти ме обичаше, както ти обичаше брат ми и сестрите ми. Благодаря ти, че ми даде мощ, сърце, съпричастност, храброст, възприятие за комизъм, маниери, манталитет, моята дивост, моята непримиримост. Аз съм артикул на твоето сърце, сестрите ми са артикул на твоето сърце, брат ми е артикул на твоето сърце ", сподели Смит-Петерсен за своята тъща, четейки думите на брачната половинка си.

Лиза с майка си Присила и дъщерите си Райли, Харпър и Финли на премиерата на кино лентата " Елвис "

Смит-Петерсен, който се омъжи за 33-годишната Киоу преди осем години, не даде повече детайлности за богатствата новина, в това число по кое време се е родила щерка им или нейното име. Представител на Киоу удостовери пред " People ", че Райли и Бен са станали родители през 2022 година

Киоу, която е щерка на починалата Лиза Мари Пресли и музиканта Дани Киоу, се среща със Смит-Петерсен по време на фотосите на " Лудия Макс: Пътят на яростта " през 2012 година Двамата започнаха да се срещат едвам година по-късно, до момента в който правеха повторни фотоси в Австралия.

Райли и Бен

" Съпругът ми е толкоз добър човек ", каза тя за " Vogue " Австралия през 2022 година " Той е спокоен и правилен, мощен и сензитивен. Той е най-хубавият ми другар ".

Романсът на Киоу с австралийския каскадьор се развива бързо и двамата оповестиха годежа си през 2014 година Смит-Петерсен показа фотография във Фейсбук на Киоу, носеща диамантен пръстен по това време, и написа: " Така се случи ".

Семейството, приятелите и феновете на Лиза Мари Пресли се събраха в името " Грейсланд " в Мемфис, щата Тенеси, с цел да отдадат респект на починалата щерка на Елвис Пресли, заяви и Българска телеграфна агенция.

" Сърцето ни е разрушено, Лиза, всички те обичаме ", сподели майка ѝ, Присила Пресли, по време на траурната работа, състояла се на моравата пред " Грейсланд ".

Присила

" Лиза Мари Пресли беше икона, модел за подражателство и супергерой за доста хора по целия свят ".

Аланис Морисет

Певицата Аланис Морисет, Били Корган от " Смашинг пъмпкинс " и Аксел Роуз от " Гънс ен роузис " се включиха в церемонията. Корган извърши акустично " To Sheila ", а Морисет изпя песента " Rest " в акомпанимент на пиано. Аксел Роуз произнесе малко слово, преди да изсвири на пиано " November Rain ".

Аксел Роуз извършва " November Rain "

Два дни преди гибелта си, дъщерята на Краля на рока, участва дружно с майка си на церемонията за връчването на премиите " Златен глобус " в Бевърли хилс. На нея артистът Остин Бътлър, който се превъплъти в облика на Елвис Пресли във кино лентата " Елвис " на режисьора Баз Лурман, получи наградата за най-хубав артист. Той отдаде респект към двете дами - Лиза и Присила в речта си, приeмайки премията.

Ето и видео от възпоминателната работа за Лиза Мари.

Лиза Мари Пресли умря на 12 януари, откакто беше откарана по неотложност в болница в Лос Анджелис поради сърдечен арест. Тя беше на 54 години.

Освен на Райли, тя е майка и на близначките Финли и Харпър Локууд. Синът на Лиза Мари, Бенджамин, брат на Райли, се самоуби на 27 години през 2020 година

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР