Райка Пандилева, мнимата медицинска сестра от Ямбол, която предлага жилища

...
Райка Пандилева, мнимата медицинска сестра от Ямбол, която предлага жилища
Коментари Харесай

Мнима медицинска сестра от Ямбол измамила десетки не само у нас, но и в Гърция

Райка Пандилева, мнимата здравна сестра от Ямбол, която предлага жилища и работа против съществени суми, е мамила стотици хора освен в България, само че и в чужбина. Сред тях са и висши църковни чиновници.

Преди време, когато работела в Атина, Пандилева отишла на откриването на българската църковна община и почнала постоянно да посещава богослуженията. Съобщила и че е майка на отец Амвросий. Скоро отпътувала за България и оттова почнала да звъни, че е унизена и би трябвало да се върне. Връщането в Атина било напълно за тяхна църквата, споделя архимандрит Атанасий, протосингел на Западна и Средноевропейска Митрополия пред БТВ.

„ Започнаха лъжите на вуйна Райка, че щерка ѝ е доста болна, детето на щерка ѝ болно, помогнете ми, дайте ми пари, при което ние ѝ давахме “, описа отецът.



Лъжите траяли с месеци, а с тях растели и сумите, които давали на Пандилева. Ужилените от нея в чужбина са десетки, твърди архимандрит Атанасий, шокиран, че измамницата употребява вярата и църквата.

„ Вчера започнаха да ми звънят хора от Атина, останах с отворена уста, когато видях репортажа – тя още веднъж използваше името на църквата, името на сина си, който е духовник, и не мога да си показва на този човек какво му е сега “, сподели архимандритът.

Духовникът ще подаде тъжба в полицията и приканва всички излъгани да го създадат. След излъчването на репортажа доста хора, излъгани от Пандилева, писаха в обществените мрежи. Много от тях са подготвени да свидетелстват против нея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР