Рашков да спре с PR акциите в КЕВР и да

...
Рашков да спре с PR акциите в КЕВР и да
Коментари Харесай

Мощна атака срещу министър: Фалшив герой, който има 19 имота и е милионер

 Рашков да спре с PR акциите в КЕВР и да влезе в Министерството на енергетиката и да ги пита за бездействието им и за какво се стигна до този балон при цената на тока. Това обявиха представители на ГЕРБ на брифинг от село Ялботина, Община Драгоман. Три пъти е скочила цената на тока в съпоставяне със септември 2020 година, показаха от ГЕРБ. Това е плячкосване на българските жители и бизнес, безапелационни са те.

" Г-н Рашков е намерил време да проверява две неща - кой е позволил Бойко Борисов на една новострояща се автомагистрала, с цел да ревизира какво става и да покаже безобразията, които стават там. А другото е едно изявление от тази заран, в което хвърли още една димка и по този метод откри предизборната акция. Той правеше същото нещо през цялата предизборна акция за изборите на 11 юли. Резултатът от дейностите му се видя в 46-тото Народно заседание, което беше второто поред, което не съумя да сформира държавно управление ", уточни Тома Биков.

" Готвят се избрани хора от ГЕРБ и Движение за права и свободи да купуват избори - всички тези димки, ченгесарски, долнопробни и смешни номера, ги гледахме на предишните избори. Г-н Рашков би трябвало да се е уверил, че ГЕРБ има задоволително поддръжка в България, с цел да завоюва изборите, макар натиска, който той правеше. Нашите хора няма да се тормозят от нелепостите му. Рашков не е министър на вътрешните работи, той е ръководител на предизборния щаб на Радев. Ако продължи по този метод, един от разследваните по-нататък ще бъде самият той ", счита Биков.

Рашков е един подправен воин, който се показва за потърпевш от прехода, а има 19 парцела и е милионер, кометира още Биков. Призоваваме предизборната акция да бъде борба на хрумвания, уточни той.

От ГЕРБ още веднъж приканиха да се проверява продажбата на компания със отговорности към хазната от 1,5 млн. лева от страна на шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов. От ГЕРБ упорстват за отговори на няколко въпроса: Рашков попитал ли е Спецов кой ще възвърне неизплатените данъчни отговорности на продадената компания? Кой и за какво е заплашвал Спецов? " Притесняваме се, че може би новият притежател на тази компания, откакто е схванал, че тя му е продадена със отговорности, е почнал да търси отговори или пък да си желае въпросните 1,5 млн. лева ", разясняват още от ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР