Рано сутринта на 22 юни между Кримския полуостров и окупираната

...
Рано сутринта на 22 юни между Кримския полуостров и окупираната
Коментари Харесай

Лондон: Повредата на Чонгарския мост е сериозна логистична спънка за Русия

Рано сутринта на 22 юни сред Кримския полуостров и окупираната от Русия Херсонска област, който обслужва един от двата съществени пътни маршрута сред Крим и Херсон. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Отбелязва се, че е най-прекият маршрут от съветския логистичен център в Джанкой в Крим и Запорожкия бранш , където Русия сега се отбранява против огромна украинска атака.
 Мостът край Чонгар за Крим ще е затворен най-малко още 15-20 дни
Мостът край Чонгар за Крим ще е затворен най-малко още 15-20 дни

Според Салдо Киев желае да разсърди жителите на Крим

Британското разузнаване оповестява, че краткотрайното затваряне на сектора е довело до най-малко 50% нарастване на времето за жизненоважните логистични конвои на Русия да стигнат до фронта по различни направления.

Докладите демонстрират, че съветските управляващи съвсем с ъс сигурност са построили краткотраен понтонен мост в границите на 24 часа след офанзивата. Според английското МО е доста евентуално през него да се пропуща само боен трафик.

Посочва си, че бързината, с която е построен различният мост, демонстрира какъв брой жизненоважен е този маршрут за военните старания на съветските сили в окупираните елементи на Украйна.
 Украинската войска удря мостове по пътищата към Крим Обновена
Украинската войска удря мостове по пътищата към Крим

До какво може да доведат те?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР