Рано или късно всеки един човек си задава въпроса: "Какво

...
Рано или късно всеки един човек си задава въпроса: "Какво
Коментари Харесай

5 неща за живота, за които съжалявам, че научих толкова късно

Рано или късно всеки един човек си задава въпроса: "Какво бих направил/а, в случай че мога да върна времето обратно? "

За страдание пътят ни е предназначен единствено напред, а не обратно, по тази причина би било извънредно мъчно да променим ориста си като се върнем в предишното. Много е значимо да знаем обаче, че всяко едно решение или неточност, които сме създали, са довели до нашето настояще.

Ако в действителност можех да се върна обратно, надали щях да трансформира нещо. Но като се замисля... може би щях да се върна, с цел да си дам няколко съвета за живота, които научих през годините.
 жена Unsplash
1. Талантът е нищо без интензивен труд!

Тайгър Удс е почнал да играе голф, когато е бил единствено на една година. Повечето от това, което считаме за присъщ гений, е просто опит, насъбран във времето.

2. Понякога просто се постанова да бъдеш по-успешен от приятелите си!

За страдание, до момента в който растем, не всеки един от нашите другари ще върви нагоре наедно с нас. Дори и доста да държат на вас, вашите най-близки хора могат неумишлено да ви дърпат надолу. В такива случаи просто се запитайте: Ако този човек към този момент не присъстваше в живота ми, дали бих станал/а другар с него в този момент? Дали той/тя ми припомня по-скоро на индивида, който съм бил/а или ме предизвика да бъда по-добра версия на себе си?

3. Да, значимо е по какъв начин изглеждаш! И то доста!

Външният ти тип оказва голямо въздействие върху отношението на хората към теб. Може и да не ти се коства почтено, само че по този начин стоят нещата - в случай че искаш почитание, би трябвало да показваш такова, даже и в метода ти на обличане. Едно от най-хубавите неща, които можеш да направиш за себе си, е да си дадеш сметка тъкмо какво усещане искаш да оставиш у другите. Ако изглеждаш добре, ще привлечеш доста повече положително отношение.
 жена Unsplash
4. Научи се по кое време да НЕ бъдеш прям!

Честността е извънредно скъпо качество, което не може да бъде оценено уместно от всеки. Бруталната откровеност няма да ти помогне, в случай че искаш да построиш империя. Затова преди да дадеш противоположна връзка на някого, реши дали той ще може да "поеме " цялата истина или не. Дори и да искаш да окажеш помощ на хората като им казваш истината и единствено истината, не забравяй обществените правила, които би трябвало да спазваш.

5. Парите могат да купуват благополучие, стига да знаеш по какъв начин да ги използваш!

Спорът, остарял колкото света - дали с пари можем да си купим благополучие, е на път да бъде развенчан! Разбира се, че могат, НО би трябвало да внимаваме защо ги харчим. Ако "спонсорираш " прелестни преживявания, които ти дават нужната умелост, с цел да продължиш нагоре, то тогава давай - харчи! Но, в случай че трупаш ненужни движимости, надявайки се да се почувстваш удовлетворен от живота си, тогава си на неверен път.
 жена Unsplash
Още забавни публикации, които да прочетете:
12 съвета от една 90-годишна жена за съразмерен живот 5 съвета по какъв начин да предотвратим появяването на бръчки Как да почистим качествено кухнята - няколко съвета от специалист
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР